Vi har precis tittat på både bildspelet och på alla bilder. Dom är super fina! Tack för att du fångade vår dag så vackert!
— Kram från Johanna och Henrik
Tack för de fina porträttbilderna du tog. De stämde väl med min tanke. Ser fram emot att locka flera av mina kollegor att boka hos dig. Känner mig nöjd.
— tack! Liisa
Vi vill bara skicka ett stort tack till dig för att du ställde upp som vår bröllopsfotograf. Fotograferingen var så kul och du lyckades få oss båda två avslappnade trots nervositeten inför kyrkan. Ser fram emot att se resultatet.
— Kramar Emilia och David
Vill säga att du är en av de få personerna jag känner som lyckas överträffa mina förväntningar! Alltid! Tack så jättemycket för ännu en underbar fotografering! Vi är supernöjda, bildspelet är enastående! Fin musik också! Du är duktig! Tack igen!
— Stor kram från fam Eklund
Super mysig fotograf som gör att man ler genom hela fotograferingen. Super stort tack för de fina bilderna som du tog på vårt bröllop!
— Johanna Riihimäki
En fantastisk fotograf som får dig att gilla att bli fotograferad. Vilken talang! Vår familjefotograf sen många år.
— Anna Ingvarsson
Vi var hos Angelica för att ta kort på vårt tredje barn och på hela familjen. Vi har tagit kort på samma sätt med de två andra barnen, men detta var en helt ny upplevelse. Angelica är proffsig, väldigt bra med barn, och framförallt otroligt positiv. Hon smittade oss med sin energi, och det blev många roliga och bra kort med nya idéer. Vi tycker bara att det är synd att vi inte hittade henne tidigare.
Rekommenderas varmt!!
— David L
Att låta Angelica Klang och fotografera under sitt livs största dag var det bästa valet jag och min fru har gjort, tack Angelica !
— Hawbir
En fantastisk fotograf!
Vackra, individuella och annorlunda bilder, vi är fantastiskt nöja! Rekomenderar ALLA att välja Angelica som fotograf!
— Malin Dennermalm
Angelica är en toppenfotograf, jätteduktig och alltid lika trevliga och glad. Bilderna blir jättefina och man får alltid många bilder (på min gravfotografering fick vi nästan 100 bilder!), och man får alltid bilderna på cd-skiva med sig och man väljer helt själv om man vill framkalla och när, inga krav på minsta antal framkallningar. TOPPEN!
— Malin Eriksson
Super duktig, härlig, öppen och glad tjej! Fotograferingen känns så naturlig och man känner sig inte alls “obekväm”. Mycket fina bilder! Angelica Klang rekomenderas verkligen!
— Cecilia E
Åh Angelica! Vi är mållösa! Hur ska vi någonsin kunna välja.. Får nog bli en canvas i månaden :) Du är magisk! Tusen tusen tack för att du förevigade vår dag på ett så fulländat vis! Vi är dig förevigt tacksamma!
— Åsa och Henrik Bundy
Tack så jättemycket för att du var med på vår dag, du var och är en sån viktig del i vårt bröllop. Förevigar vår dag, och du är ju en sådan underbar person.
— Ulrika och Steven Noble
Vilken fin dvd du har gjort!! Helt fantastiskt, såååå roligt att ha. Du gör ett så otroligt bra jobb! Vilka bilder! Tack! Vilken tur att jag fick kontakt med dig.
— Helena och Mats
Vi kunde inte vara nöjdare. Du är en superfotograf. Tusen tack för fina minnen!
— Emmy Jungestål
Så många glädjetårar har precis rullat ned för min kind! Trodde inte att det kunde finnas så mycket vätska kopplat till ögonen.
Vilka otroliga bilder! Va vi verkligen så där snygga? ;-) och vilket helt fantastiskt bildspel!
Känner såååå mycket kärlek till dig nu att jag nästan spricker!
Och bilderna där pappa är med är helt oslagbara!!!! <3
Tack!
Från djupet av våra hjärtan!
— Carolina och Hans Brolund
TACK för att du tagit så fina bilder på oss! Helt överväldigande!
— Helena och Johan
Vilken fantastisk bröllopsfotograf! Var så roligt att fotas av henne timmarna innan vigseln. Hon lugnade våra nerver och tog fantastiska kort!
— Sandra och Johan