Bröllopspriser (from 170101)

I alla bröllopspaket ingår de färdiga och bearbetade fotona på USB-minne i storlek 10x15 cm (300 dpi). Jag gör även ett vackert svart album med 17 bilder och ett bildspel på USB:et med de bästa bilderna, samt designförslag av tackkort.

Självklart ingår också att vi träffas innan den stora dagen, då det kan passa brudparet, för att prata om eventuella önskemål och så vidare. Samt att brudparet inte behöver träffa någon fritt främmande person som ska fota dem på sin dag. Allt för att det ska bli en trevlig och rolig fotografering, så avslappnat som möjligt.

 

Heldag . . . 32.000 kr

Under en heldagsfotografering följer jag er från morgon till kväll och fotograferar förberedelser såsom håruppsättning och smink, porträtt, vigsel och mingel vid kyrkan, middag och festen, med första dansen, tal, tårtuppskärning och festligheter.

Heldagen går att "bantas" ner till mindre delar också, och då går även priset ner. Hur brudparet vill ha det utformar hur fotograferingen ska gå till. Fråga mig för pris för just de delar ni vill ha förevigade.

Om fotografering sker före kl 9.00 eller efter kl 21.00 tillkommer 1200kr/timme.

Porträtt . . . 9.000 kr

Fotografering av porträtt utomhus på den plats vi kommer överens om. Beroende på tid kan vi även hinna med fler platser. Detaljfoton av tex blommor, ringar, håruppsättning, skor osv inkluderas självklart.

Under största högsäsongen, juni, juli och augusti, kan man endast bokade större paketen. Detta paket går bra att boka resterande månader under året.

 

Porträtt + Vigsel . . . 13.000 kr

Porträttalternativet kan utökas till att även inkludera vigsel samt lite "mingel" vid kyrkan efter. Kramar, gratulationer och allt som hör till fotograferas. Och om man vill ha brudföljet uppställt för fotografering, med tärnor, marsalker och gäster är detta ett utmärkt tillfälle.

Vanliga frågor om Bröllopsfotografering

Bokning

Vill man boka mig är det bara att höra av sig, så tar jag fram ett avtal som båda parter skriver på, så man kan känna sig trygg när man bokat. En faktura på bokningsavgiften 2500:- skickas ut, och då den betalas har man bokat mig.

Exklusiva album från 2.000 kr

En uppsjö av material, färger och storlekar finns att välja på. Mycket tid spenderas på utformningen av albumet. En mindre version är en väldigt uppskattad gåva till nära och kära.

Resekostnader

Utanför Uppsala tillkommer reseersättning på 50kr/mil.

Om det är lång resväg kan extra kostnad för restiden tillkomma.

 

Räntefri avbetalning

Jag har möjlighet att erbjuda räntefri avbetalning genom Resurs bank.

Tackkort

Jag gör även utformning av tackkort, och man får några alternativ att välja på. De kostar 4,95 kr/st inklusive kuvert vid beställning.

 

Leverans

Leverans ligger på cirka tre veckor och man betalar i butiken när man hämtar album, USB och tackkortsförslag.

 

Efterbeställning

Jag sparar alla foton så man har ingen sista tid för att göra förstoringar osv. Alla bilder lagras säkert hos oss och online på en sk ”molntjänst”.

Högupplösta bilder

Högupplöst material finns tillgängligt utan extra kostnad vid beställningar av förstoringar från mig.

Vid andra tillfällen kontakta mig för mer information.

 

Storhelgtillägg

Under storhelger såsom midsommar, påsk, jul och nyår tillkommer ett helgtillägg som förhandlas fram.

Förstoringar                                                                     

Exempel på priser för framkallning av förstoringar, canvas osv finns på:

http://www.fujifotocenter.com/sections/printsorderv2/

Klicka på prislistan så jag ni se en hel del storlekar och aktuella prisexempel

 

Copyright

Fotografen har copyright, samt förbehåller sig rätten att använda bilderna i egen marknadsföring om så önskas, såsom hemsida och liknande.