Bröllopspriser (from 191006)

I alla bröllopspaket ingår de färdiga och bearbetade fotona på USB-minne i storlek 10x15 cm (300 dpi). Jag gör även ett vackert bildspel på USB:et med de bästa bilderna, samt designförslag av tackkort.

Självklart ingår också att vi träffas innan den stora dagen, då det kan passa brudparet, för att prata om eventuella önskemål och så vidare. Samt att brudparet inte behöver träffa någon fritt främmande person som ska fota dem på sin dag. Allt för att det ska bli en trevlig och rolig fotografering, så avslappnat som möjligt.

 

Heldag . . . 33.000 kr

Under en heldagsfotografering följer jag er från morgon till kväll och fotograferar förberedelser såsom håruppsättning och smink, porträtt, vigsel och mingel vid kyrkan, middag och festen, med första dansen, tal, tårtuppskärning och festligheter.

Heldagen går att "bantas" ner till mindre delar också, och då går även priset ner. Hur brudparet vill ha det utformar hur fotograferingen ska gå till. Fråga mig för pris för just de delar ni vill ha förevigade.

Om fotografering sker före kl 9.00 eller efter kl 21.00 tillkommer 1200kr/timme.

Porträtt . . . 10.000 kr

Fotografering av porträtt utomhus på den plats vi kommer överens om. Beroende på tid kan vi även hinna med fler platser. Detaljfoton av tex blommor, ringar, håruppsättning, skor osv inkluderas självklart.

Under största högsäsongen, juni, juli och augusti, kan man endast bokade större paketen. Detta paket går bra att boka resterande månader under året.

 

Porträtt + Vigsel . . . 14.000 kr

Porträttalternativet kan utökas till att även inkludera vigsel samt kramar, gratulationer efter vigseln och allt som hör till fotograferas. Och om man vill ha brudföljet uppställt för fotografering, med tärnor, marsalker och gäster är detta ett utmärkt tillfälle.

Vanliga frågor om Bröllopsfotografering

Bokning

Vill man boka mig är det bara att höra av sig, så tar jag fram ett avtal som båda parter skriver på, så man kan känna sig trygg när man bokat. En faktura på bokningsavgiften 2500:- skickas ut, och då den betalas har man bokat mig.

Exklusiva album från 1.500 kr

En uppsjö av material, färger och storlekar finns att välja på. Mycket tid spenderas på utformningen av albumet. En mindre version är en väldigt uppskattad gåva till nära och kära.

 

Resekostnader

Utanför Uppsala tillkommer reseersättning på 50kr/mil.

Om det är lång resväg kan extra kostnad för restiden tillkomma.

 

Tackkort

Jag gör även utformning av tackkort, och man får några alternativ att välja på.

 

Leverans

Leverans ligger på cirka tre veckor och man betalar i butiken när man hämtar album, USB och tackkortsförslag. Högsäsong kan resultera i längre leverans.

 

Efterbeställning

Jag sparar alla foton så man har ingen sista tid för att göra förstoringar osv. Alla bilder lagras säkert hos oss och online på en sk ”molntjänst”.

Högupplösta bilder

Högupplöst material finns tillgängligt utan extra kostnad vid beställningar av förstoringar från mig.

Vill man köpa till bilderna i storlek 40x60 cm i jpg format istället för 10x15 cm kostar det 3000:- extra för porträttfotograferingen, 5000:- extra för porträtt- och vigselpaketet, och 8 000:- extra för heldagsfotografering.

 

Storhelgtillägg

Under storhelger såsom midsommar, påsk, jul och nyår tillkommer ett helgtillägg som förhandlas fram.

Förstoringar                                                                     

Exempel på nuvarande priser för framkallning av förstoringar, canvas osv finns på:

http://www.fujifotocenter.com/sections/printsorderv2/

Klicka på prislistan så jag ni se en hel del storlekar och aktuella prisexempel

 

Vad är det egentligen man får av mig när man bokar en bröllopsfotografering?

Jag har fotograferat bröllop sedan 2006. Och från första bröllopet gav jag hela mitt hjärta och min själ i mitt fina brudpars dag, och har fortsatt med detta sedan dess. Varje brudpar som väljer mig känner jag en väldigt stor ära inför, att de valde just mig till sin speciella dag. Att jag ska få ge dem något som får dem att komma ihåg deras bröllopsdag, att få dem att minnas. Hur det kändes, hur det såg ut, vad som hände, helhet och detaljer. Att få berätta den historien genom fotografier är för mig helt fantastiskt och som sagt en ära varje gång.

Förutom mitt bildspråk, och själva fotograferingen och det som ingår i paketen, får man även min erfarenhet och kunskap om bröllop och att fotografera dessa. När jag passerade hundra bröllop för många år sedan slutade jag hålla räkningen, så ett stort antal bröllopsfotograferingar har gett mig en väldig erfarenhet i ämnet. Är inte bara bröllopsfotograf, utan även ett stöd och kan ge tips och råd både före bröllopsdagen och när den underbara dagen anlänt. Jag har backup-planer vid mindre lyckat väder och så vidare, och har varit med om alla möjliga utmaningar såsom vädrets makter kan ge en, som jag löst snabbt och smidigt.

Jag är beredd på allt som kan hända och oftast sker under en bröllopsdag, så jag får med alla viktiga händelser och detaljer. Och kan ge råd om vad man ska tänka på och tips på andra duktiga aktörer. Brukar vara ett fint stöd och hjälp under dagen för mina goa par.

Jag packar alltid med mig min gedigna proffsutrustning och ser till att allt är med, och att jag är beredd på allt kan hända även på dessa plan, så det finns extra av allt och så vidare. Självklart vet jag exakt hur jag ska hantera utrustningen min, och har djupa kunskaper inom fotografi. 

Jag vill att mina par ska titta tillbaks på fotograferingen, och mig, och även minnas en riktigt rolig stund med mig. Det ska bli en varm och avslappnad stämning med mig, som gör en glad att tänka på.

Man får alltså kortfattat även min erfarenhet, min värme och glädje för mitt underbara arbete, min fulla hängivelse, samt all min kunskap.

Copyright

Fotografen har copyright, samt förbehåller sig rätten att använda bilderna i egen marknadsföring om så önskas, såsom hemsida och liknande. Lägger man upp foto på tex Facebook, Instagram eller hemsida ska alltid bildbyline finnas med (Fotograf: Angelica Klang och/eller Foto: www.fotografangelicaklang.se)