Dop för Filip Tiberg 180602

Denna underbara familj har jag verkligen fått följa i många år nu. Sedan Nina tog sin examen, då jag fick träffa henne för första gången för porträttfotografering. Sedan har jag gång på gång fått äran att fotografera henne både yrkesmässigt, och familjemässigt. Har följt henne och hennes fantastiska familj på bröllop i Vemdalen, och båda barnens dop, och även vardagsfotografering. Känner mig lite som en i familjen <3 Denna gång var det ett vackert dop av deras lilla Filip i Alsike kyrka. Efteråt AfternoonTea i Särsta Wärdshus.

Jag är så oerhört glad att jag får förtroendet gång på gång. Fantastska familjen Tiberg <3

Maria och Gustav 180630

Härliga Maria och Gustav gifte sig en fin och lite blåsig dag i juni, ute i vackra Öregrund. Vi tog efter den stämningsfulla vigseln som var fylld av kärlek, en massa härliga porträtt i de mysiga gränderna och vid vattnet på väg till Socitetshuset, där de sedan skulle fira vidare med sina nära och kära. Det blev en helt underbar dag!

Ebba och Jonas 180616

Ebba och Jonas blev jag kär i direkt! Vilket fantastiskt par! Blev så exalterad över att få fotografera deras underbara dag när vi hade vårt möte. Skulle vara med från slutet av förberedelserna tills det var dags att sätta sig till bords.

Det blev mycket riktigt en helt magisk dag ute vid Krusenberg herrgård. En extremt avslappnad och rolig porträttfotografering när vi gjort en liten First-look. De gosade och myste och det var som de inte gjort annat än stått framför min kamera <3 Vigseln ägde rum nere vid bryggan, och det var förstås lika vackert det. Brudskål vid vattnet, och sedan tårta och bubbel uppe vid herrgården. Sen innan alla skulle sätta sig till bords så överraskade Ebba Jonas med att sjunga och spela piano. Det var så känslosamt, och jag får rysningar av välbehag bara av att skriva om detta nu. Inte ett öga torrt! Vilken otroligt vacker dag, och sådana fina människor samlade för att fira två personer som så tydligt är helt perfekta tillsammans.

Tack snälla fina Ebba och Jonas, för att ni valde just mig till er bröllopsfotograf.

Linnea och Johan 180505

I början av maj hade jag äran att föreviga fina paret Linnea och Johans vigsel i Funbo kyrka. Och en lite kylig men underbar porträttfotografering innan de sa ja till varandra. Det blev självklart en fantastisk dag. Se själva <3