Maria och Gustav 180630

Härliga Maria och Gustav gifte sig en fin och lite blåsig dag i juni, ute i vackra Öregrund. Vi tog efter den stämningsfulla vigseln som var fylld av kärlek, en massa härliga porträtt i de mysiga gränderna och vid vattnet på väg till Socitetshuset, där de sedan skulle fira vidare med sina nära och kära. Det blev en helt underbar dag!

Ebba och Jonas 180616

Ebba och Jonas blev jag kär i direkt! Vilket fantastiskt par! Blev så exalterad över att få fotografera deras underbara dag när vi hade vårt möte. Skulle vara med från slutet av förberedelserna tills det var dags att sätta sig till bords.

Det blev mycket riktigt en helt magisk dag ute vid Krusenberg herrgård. En extremt avslappnad och rolig porträttfotografering när vi gjort en liten First-look. De gosade och myste och det var som de inte gjort annat än stått framför min kamera <3 Vigseln ägde rum nere vid bryggan, och det var förstås lika vackert det. Brudskål vid vattnet, och sedan tårta och bubbel uppe vid herrgården. Sen innan alla skulle sätta sig till bords så överraskade Ebba Jonas med att sjunga och spela piano. Det var så känslosamt, och jag får rysningar av välbehag bara av att skriva om detta nu. Inte ett öga torrt! Vilken otroligt vacker dag, och sådana fina människor samlade för att fira två personer som så tydligt är helt perfekta tillsammans.

Tack snälla fina Ebba och Jonas, för att ni valde just mig till er bröllopsfotograf.

Linnea och Johan 180505

I början av maj hade jag äran att föreviga fina paret Linnea och Johans vigsel i Funbo kyrka. Och en lite kylig men underbar porträttfotografering innan de sa ja till varandra. Det blev självklart en fantastisk dag. Se själva <3

Maria och Samuel, och Alexandra 170930

Fanatastiska Maria och Samuel! Deras historia om hur de träffades, deras kärlek till varandra, och till deras fina lilla Alexandra! Det bara bubblar av liv och kärlek från dessa två. De sprudlar av värme och glädje, och smittar av sig till alla runt om. Man kan inte annat än att fyllas av energi och värme när man är i deras närhet. 

Vi tog första-blicken-bilderna på bron där de träffaades för allra första gången, där de kysstes första gången, och deras kärlekshistoria hade sin början. Det var så känslosamt och vackert, och porträttfotograferingen fortsatte i samma anda. Och känslorna svämmade ännu mer när deras dotter Alexandra mötte upp mot slutet av fotograferingen, innan det var dags för dop och vigsel i Domkyrkan.

Dagen fortsatte självklart lika känslomässigt och vackert under dopet och under vigseln, medan de var omgivna av nära och kära. En väldigt fin ceremoni. Efter alla kramar och gratulationer på kyrktrappen var det dags för gästerna att bussas vidare till festen, medan jag och Maria och Samuel tog lite fler porträttbilder innan de tog sig till festen och mötte upp alla, och fortsatte sin underbara dag.

Tack härliga Maria och Samuel, för att jag fick vara en så stor del av er dag. Och för att ni är så underbara. Fortsätt vara så. Ni är magiska tillsammans <3