Sara och Joel 160903

Sara och Joel känner jag sen tidigare, då Joel är coach på crossfitgymet jag tränat på i fem år, och de har blivit mina fina vänner. Så denna dag skulle jag inte bara fotografera deras porträtt och vigsel, utan sen få vara gäst på middagen och festen.

Det var lite regn i luften denna dag, så vi höll till där vi kunde ta oss in under tak om det skulle börja regna. Vädret höll sig finfint under porträttfotograferingen, och vi hade en mysig fotografering fylld av gos och skratt. Och efter det begav vi oss till kyrkan där det blev en väldigt fin och varm vigsel. Och därefter en grym middag och fest. 

En galet härlig dag, då jag önskar jag inte hade haft ryggskott och ätit en massa smärtstillande, så jag hade kunnat skåla med underbara Sara och Joel. 

Fina Sara och Joel. Ni är helt fantastiska tillsammans <3