Åsa & Henric 130330

åsaochhenric130330web.jpg

Så himla härliga! Åsa och Henric. Fulla med kärlek till varandra, och till sina nära och kära. Och alla som kommer i deras närhet. De båda osade av lycka! Och påskafton på Skansen, med fint väder, så var ju förutsättningarna rejält bra.

Hade mötet innan deras dag, bara med Åsa, då Henric blev bortrövad av sina vänner för en svensexa. Gillade henne direkt, och när Åsa berättade att hon skulle ha fjädrar på sin klänning blev jag helt såld! Jag är lite smått galen i fjädrar faktiskt...

Efter att Åsa klätt på sig sina vackra kläder och coola skor, tog vi oss till Solliden där vi mötte upp Henric. Och därifrån åkte vi elbil, jag på flaket,  till den plats vi tänkt ta porträttfotograferingen. Åsa och Henric myste och gosade, och gjorde fotograferingen enkel för mig. Med deras fina kemi och utstrålning var det lätt att fånga vackra ögonblick.

Sen vidare till kyrkan för vigseln, som innehöll fantastisk sång, som gjorde att även mina ögon blev fuktiga, och Åsa och Henric blev Herr och Fru Bundy. Utanför kyrkan blåstes det bubblor, kastades ris och rosblad, samt kramades och gratulerades massor, innan brudparet tog sig en tur i häst och vagn, innan festen började på Solliden.

Kan inte säga annat än att det var en fantastisk dag, vilken jag är superlycklig att få ha delat med Åsa och Henric. Och de fina orden jag fick av dem, efter de fått se fotona, gjorde mig alldeles varm. De sa bland annat att de var mållösa, att jag och fotona var magiska, att de var evigt tacksamma, och att jag förevigade deras dag på ett så fulländat vis. Tack fina Åsa och Henric.