Nina och Jesper 160212

Jag känner Nina sedan ett gäng år tillbaks, då jag fotograferade henne för allra första gången. Denna gång skulle jag få äran att fotografera hennes och Jespers bröllop i Vemdalen. 

Jag flög upp på fredagsmorgonen, och fick sedan vara med dessa två underbara människor hela dagen från lunch och framåt. 

Det var fantastiskt vackert väder ute med snöfall, men väldigt bitande kyla, så det var till att vara snabb med porträttfotograferandet som skulle göras utomhus i den otroliga miljön. Efter en mycket fin och känslosam vigsel bar det av till Storhogna Högfjällshotell för middag och fest.

Tack härliga Nina och Jesper för att jag fick vara en så stor del av er dag och föreviga den underbara dagen. De otroligt fina ord ni skrev när ni sedan sett bilderna är så obeskrivligt mysiga att läsa. <3