Maria och Samuel, och Alexandra 170930

Fanatastiska Maria och Samuel! Deras historia om hur de träffades, deras kärlek till varandra, och till deras fina lilla Alexandra! Det bara bubblar av liv och kärlek från dessa två. De sprudlar av värme och glädje, och smittar av sig till alla runt om. Man kan inte annat än att fyllas av energi och värme när man är i deras närhet. 

Vi tog första-blicken-bilderna på bron där de träffaades för allra första gången, där de kysstes första gången, och deras kärlekshistoria hade sin början. Det var så känslosamt och vackert, och porträttfotograferingen fortsatte i samma anda. Och känslorna svämmade ännu mer när deras dotter Alexandra mötte upp mot slutet av fotograferingen, innan det var dags för dop och vigsel i Domkyrkan.

Dagen fortsatte självklart lika känslomässigt och vackert under dopet och under vigseln, medan de var omgivna av nära och kära. En väldigt fin ceremoni. Efter alla kramar och gratulationer på kyrktrappen var det dags för gästerna att bussas vidare till festen, medan jag och Maria och Samuel tog lite fler porträttbilder innan de tog sig till festen och mötte upp alla, och fortsatte sin underbara dag.

Tack härliga Maria och Samuel, för att jag fick vara en så stor del av er dag. Och för att ni är så underbara. Fortsätt vara så. Ni är magiska tillsammans <3