Linn och Erik 160702

Jag fick äran att inte bara fotografera Linn och Eriks bröllopsdag, utan även ta deras Save-the-date-foton i min studio. Gillade dem skarp direkt! Supersköna och väldigt varma människor. Kände mig direkt avslappnad med dem, och det verkade vara helt ömsesidigt. 

Självklart var det lika fantastiskt på deras stora dag. Vi hade en jätterolig och väldigt fin och romantisk porträttfotografering innan vigseln, som skulle hållas utomhus. Och slapp regnet direkt efter de första bilderna var tagna. Så vi la bort paraplyet och kunde fortsätta utan regn. Tyvärr drog det ihop sig till ett helt otroligt oväder precis några minuter innan vigseln skulle hållas. Och vigseln fick flyttas inomhus kvickt. Direkt när allt flyttats in så släppte regnet löst efter åska och muller och den mörkaste himlen, och det öste ner. Blev en superfin vigsel ändå inomhus. Och de sa självklart ja till varandra inför deras fina familj och vänner. 

Tack fina ni för er att jag fick vara en så stor och fin del av er dag. Linn och Erik, ni är allldeles underbara, och otroligt fina tillsammans <3