Lina och Kristofer 160820

Var ska jag ens börja... Detta bröllop var så obeskrivligt speciellt för mig. Min bästa killkompis skulle gifta sig med sin underbara Lina, som blivit en av mina absoluta närmsta vänner. Och min man var bestman, eftersom de är bästa vänner. Tidigare i år hade de såklart varit med på vårt bröllop på en strand i Mexico, Lina som en av mina tärnor, och Kristofer som bestman och vigselförättare. Gissa om det här skulle bli en helt magisk dag. Och 20-talstema på hela bröllopet dessutom!

Lina hade fått tag på en passande bil till dagen också, som vi skulle ha vid några av porträttbilderna. Och vigseln skulle hållas i Linnéträdgården. 

Men den fantastiska dagen började med att jag och bruden åt frukost tillsammans, och sedan började förberedelserna på Hotell Linné. Åkte iväg och fotograferade lite förberedelser hos killarna också, innan jag åkte tillbaks till tjejerna för påklädning, och sen ut i trädgården för en första blick, och sedan vidare för fotografering på alla platser vi sett ut i förväg. 

Det blev självklart en helt fantastisk session, och det började pirra till imagen inför den kommande vigseln. Och även den blev såklart helt underbar, med massor av känslor och vacker sång och musik. 

Sen var det dags att skåla, och sedan fortsätta middagen med massor av vackra tal och annat kul. Till och med jag höll ett tal, trots att jag var nervösare än nervösast... Lina och alla hade pyntat och dekorerat lokalen så otroligt fint, och vi hade fixat ett mycket uppskattat photobooth. Kristofer hade skrivit en låt till Lina och framförde den till allas stora förtjusning. 

Blev en helt oförglömlig dag. Magisk. Önskar bara att man hade fått uppleva den ännu en gång, men lite långsammare så man kunnat njuta ännu mer.. 

Tack älskade Lina och Kristofer. För att ni helt enkelt är helt obeskrivligt underbara. Ni betyder mer för oss än vi kan beskriva. <3