Johanna och Henrik 130921

blogg johanna och henrik.jpg

En fantastisk höstdag, Noors Slott, och Johanna och Henrik. Ett recept för en underbar bröllopsfotografering.  

Henrik tyckte nog det var lite jobbigt det här med att bli fotograferad, men han fixade det superbra! Och Johanna, hon bara sprudlar av värme och glädje! Hon är en sådan där härlig tjej som kommer och möter en studsandes med en kram. 

Jag fick var med Johanna och Henrik från förberedelserna, genom porträttfotograferingen, sedan på den vackra utomhusvigseln, och sen för brudskålen och allt kramande och gratulerande, tills det var dags för dem att sätta sig till bords för bröllopsmiddagen och festen.  

Johanna hade häftiga smycken som gick i höstens tecken, och likaså gjorde allt annat. Dessa fantastiska röda, gula och orangea färger! Det är som godis för en fotograf. Och att få fotografera en fin vigsel bland träden vid Noors Slott!  

Hösten är nog min favoritårstid för porträtt, då färgerna är så otroliga just då, och det känns iallafall som det regnar mer sällan på hösten än på sommaren i Sverige. 

Tack snälla söta Johanna och Henrik. Tack för en underbar dag med er, och tack för att jag fick tillbringa den med er. Det var fantastiskt, för att ta det kortfattat. Ni är fantastiska helt enkelt. Massor med varma kramar till er!