Helen och Emma 131026

Jag träffade Emma och Helen hemma hos dem, efter att vi mailat ett tag. De hade bestämt sig för mig som deras bröllopsfotograf, och vi skulle ha ett möte för att gå igenom deras dag och få lär känna varandra lite mer. et var ett jättetrevlig möte, och gillade de coola tjejerna direkt. 

Vi planerade att fotografera dem i gränderna i Gamla stan, och jag såg verkligen fram emot den härliga dagen. Tyvärr så var vädret emot oss, då det inte bara regnade utan även blåste väldigt kallt. Tyvärr blev det för kyligt och rått utomhus, efter att vi fått några bilder på väg till till gränderna, så vi fick gå in i den fina lokalen där vigseln och festen senare skulle hållas. Där fick vi istället ha en mysig porträttfotografering, och få vackra bilder på dem och deras två bestmen. 

Det var en jättehärlig dag. Och jag ser fram emot en parfotografering i Gamla stans gränder till våren eller sommaren istället med Emma och Helen. Då de inte blåser bort, och blir genomkylda. Tack för att ni valde mig till er fina dag. Det var en riktigt härlig dag trots det tråkiga vädret.