Caroline och Milad 130608

Caroline ringde mig på våren 2012, och frågade mig om jag var ledig det datum de tänkt gifta sig året därpå. Hon dubbelkollade med mig, innan de skulle boka lokal och kyrka, för de hade några olika datum att välja på just i det skedet. Jag var ledig och de bokade mig, samt spikade det hela när datumet var helt bestämt. En heldagsfotografering skulle det bli av deras sagolika dag. 

Syrianska bröllop är rätt storslagna, med många gäster och mycket dans och fest. Så jag visste att det skulle bli en helt fantastisk dag. 

Vi började i Hägersten, på salongen där hår och make-up skulle fixas på Carro, hennes tärnor, samt Milads systrar. Och sedan åkte vi hem till en av systrarna för att få på den vackra klänningen, samt ha en liten "förfest" för Carolines sida, medan Milad hade en liten fest med sin sida av släkten. Och jag sprang över dit Milad var, emellan och fotograferade medan han klädde sig. Sen dök Milad med familj upp, med trumslagare och en kille som spelade på ett trumpetliknande instrument. Då skulle det firas, dansas och välkomna Caroline in i familjen. Otroligt härlig stämning!

Sen åkte vi iväg för att ta porträttbilderna i en fin park. Och efter det vidare i Lexus Limo till kyrkan i Hallunda. Där vigdes de av två präster, ena pratade syrianska och den andra talade svenska. Det var en spännande vigsel, som skiljer sig en hel del från de flesta vigslar jag är van vid.

Efter vigseln åkte vi iväg i Limon och firade. Medan gästerna infann sig i festlokalen. När vi kom tillbaks var det dags att dansa och fira de nygifta riktigt riktigt ordentligt. Det var mat och dans om vartannat och en superhärlig stämning.  

Det var många gånger under dagens lopp jag tänkte på hur lycklig jag är över mitt arbete som jag älskar så. Tänk att få vara med på alla dessa härliga bröllop! Och med alla dessa underbara människor. 

Caroline och Milad klickade jag verkligen med direkt. Det är svårt att inte tycka om dem. De är så öppna, glada och varma. Jag är otroligt tacksam och glad över att de valde mig. Och alla de fina ord de gav mig efter de sett bilderna och bildspelet värmer så otroligt. 

Tack Caroline och Milad, för att jag fick vara en så stor del av er fantastiska dag.