Anna och David 180811

Underbara Anna och David, och deras fina lilla dotter Nova, skulle åka till Vemdalen och gifta sig med Fättjeåfallet i bakgrunden, omringande av nära och kära. Gissa om jag blev lycklig när de ville ha mig som deras bröllopsfotograf!

Anan och David är helt otroligt varma, omtänksamma och genomgoa människor. De är så otroligt fina både utanpå och inuti. Så jag visste att det skulle bli en helt otrolig dag. Alla förutsättningar var toppen. Och det blev en helt perfekt dag.

Efter alla förberedelser åkte vi mot Fättjeåfallet och började vår vandring med all packning till den vackra platsen där de skulle säga ja. Vi hade en rätt klurig rutt framför oss som var på sina håll mycket stenig, backig och snårig, men mest av allt var det en superhärlig tur. Fick vara försiktig med var man satte fötterna, och hålla ögonen nedåt, trots att det var så vackert runt om en. Men jag kunde njuta av utsikten en hel del. 

När vi kom fram så bytte Anna och David om, och vi började en härlig fotografering ännu en bit högre upp vid fallet. Vi hade jätteroligt och en riktigt mysig stund, tills det var dags att ta oss till vigselplatsen där gästerna anlänt i sina bästa vandringskläder. Lite trötta, men fulla av lycka av att nu få bevittna vigseln mellan detta fantastiska par <3

Efter en extremt kärleksfull och fin vigsel med trumpetfanfarer, sång och gitarrspel, så blev det brudskål med bubbel i kåsor. Och sen efter kramar och mys så skulle det bytas om för vandringsfärd tillbaks, och vidare till Storhogna där middag och fest skulle hållas.

Det blev självklart en jättefin och kärleksfylld middag. God mat och känslosamma tal. Allt en bröllopsmiddag ska vara. Tårta, första dansen och sedan vidare till lite festligheter med dans, party och många skratt. 

Tack fantastiska Anna och David, för att just jag fick föreviga er magiska dag. Ni är helt enkelt obeskrivliga. Som individer, och tillsammans. <3 på er!!!!!