SARA & ROBERT 110806

Sara och Robert skulle gifta sig borgerligt. Och jag, som är deras nära vän, hade lyckats övertala dem att trots att de inte tänkt fotografera sig ändå skulle låta mig få göra detta. Vilket de faktiskt blev mycket glada över att ha gjort, under själva fotograferingen och i efterhand. 

Och då vi inte direkt hade någon tidspress, och de inte hade stort släp och så vidare kunde jag ta dem till Håga kvarn och omnejd, vilket är en plats jag tittat ut tidigare och nu tyckte skulle passa perfekt. Det är lite svårt att ta sig fram där jag ville fotografera, så det passade fint med Sara och Robert. Förutom att Saras skor inte var superbekväma. Men hon bet ihop och stod ut, tapper som hon var.

Det blev en jättefin, mysig och toppenhärlig fotografering. Och sedan åkte vi till Rådhuset, där de mötte sina allra närmsta, och inför dem sa ja till varandra.

Tack snälla, älskade Sara och Robert för att ni hängde med på mina idéer och påhitt. Och tack att jag fick vara en del av er bröllopsdag.