MALIN & TOBIAS 110618

Malin ringde mig på tisdagen innan deras stora dag. De hade blivit lämnade i sticket på något underligt vis av fotografen de bokat. Det fick mig att må riktigt dåligt över den situation de försatts i, men var mycket glad över att de kom till mig. Och som tur var hade jag inte den dagen bokad heller.

De hade inte egentligen tänkt en så stor fotografering så att säga, då de skulle ha ett lite mindre bröllop med bara den närmsta familjen, och vara sjutton personer med dem och deras barn inräknade. Men jag tror att de uppskattade fotograferingen med mig. För det verkade på dem som om de hade minst lika roligt som jag hade.

Vi sågs ute på Krusenbergs Herrgård, där de skulle vigas två timmar senare, utomhus vid vattnet. Så vackert! 

Och vi började med några foton tillsammans med deras söta barn Lova och Adrian, och fortsatte sedan vidare med bara Malin och Tobias, så barnen inte behövde bli alltför uttråkade och otåliga.

Vi rörde oss runt i de vackra omgivningarna bland, äppelträd, Highland-Cattle-kossor (varav en hette Igloo), vid vattnet, bryggor och så vidare. Och vi hade jättemysigt och kanonkul. Malin och Tobias skrattade och var spralliga och härligt pirriga precis hela tiden. 

Det blev jättemånga lyckade foton, och det var mycket svårt att välja ut favoriterna. Jag är verkligen jätteglad att jag fick tillfället att vara med och dela den tiden där med dem, innan de gick iväg till sin familj och vigselcermonien.