THERESE & DENNIS 110604

Det var Therese härliga mamma som hade bokat mig och jag haft kontakt med under förberedelserna inför fotograferingen, som varit min kotaktperson så att säga. Man vi hann med att träffas alla tre innan den stora dagen, för lite fika och genomgång.

Jag skulle först ta lite porträttbilder på dem vid Krusenbergs Herrgård, där sedan festen skulle hållas. Sedan ägde vigseln rum i Vassunda kyrka. Och efter detta var jag med på brudskål och mingel, tills dess att deras middag skulle sätta igång.

De var otroligt söta mot varandra och strålade av lycka. Och alla gäster var uppklädda till tänderna. Så härligt att se alla så fina! Sången i kyrkan var fantastisk! Och efter de sagt ja åkte de i vacker häst och vagn till herrgården. Där väntade alla gäster på deras anländande, med champange och lyxiga snittar att underhålla sig med tills dess. Förutom allt minglande som gjordes förstås.

Tack för att ni tog er tid innan vigseln, för porträttbilderna. Så vi fick ha en lugn och trevlig stund tillsammans istället för att behöva smyga iväg innan middagen, när ni såklart helst ville umgås med era nära och kära. Tack för att ni litade på mig. Det var en underbar dag, som var en ära att få dela med er.