MALIN & JONAS 100918

Hela dagen skulle jag vara med genomgoa Malin och Jonas. Vi började i Sollentuna hos frisören där Malin och tärnorna fick sina frisyrer fixade. Sen var det dags för sminkning, lite lunch och påklädande, och därefter åkte vi till Edbergs Slott för att ta porträttfotona.

Efter att vi fotograferat ett bra tag vid vattnet bland en massa sjöfåglar, såsom änder, gäss och någon svan, så kröp det fram att Malin inte var alltför förtjust i fåglar.. Superduktigt av henne att hålla masken så bra. Det blev kanonbilder, så jag hoppas hon tyckte det var värt det. Men hade jag vetat det hade vi såklart hållt oss därifrån.

Vi åkte till kyrkan, Husby Ärlinghundra kyrka, och det fantstiskt vackra paret vigdes. Började dugga så smått så fort vi satt oss i bilen på väg dit. Och precis när kramarna efter vigseln började avslutas anade att regovädret skulle komma över oss strax. Så då bar det av till festen som skulle vara på Edbergs Slott.

Himlen öppnade sig totalt på vägen till festen. Vilken otrolig tur vi hade med tajmingen!

Och sedan var det bara till att njuta av härlig middag, fina tal som lockade till en massa skratt och tårar, och en helt galet festlig fest! Oj vad de partade på allihop! De dansade och festade för fullt. Det var den bröllopsfest som det varit mest röj på hittills faktiskt. Alla hade skoj och njöt av stämningen, och Malin och Jonas vackra och varma kärlek.

Tack för den fantastiska dagen Malin och Jonas. Det var underbart att få tillbringa den tillsammans med er.