MICHELE & ANDREAS 100904

Det skulle bli en lång och härlig dag tillsammans med Michele och Andreas. Och den började i Danmarks kyrka klockan tolv. Familj, släkt och vänner var samlade för att vara med och fira! Och några av gästerna hade kommit ända från Brasilien. 

De var båda strålande vackra. Och sådana varma härliga människor. 

Vi hade planerat att fotografera vid Sundbro och få med flygplanet som Andreas delar med några andra, i bakgrunden, eftersom en stor del av Micheles familj är piloter och Andreas likaså. Vi tog ett gäng foton där och begav oss sedan tillbaks till Danmark för några foton intill kyrkan och sen begav vi oss till Slottet med Domkyrkan i bakgrunden. De var båda mycket duktiga på att slappna av och posera och lyda mig, trots att deras nära och kära började bli en aning otåliga på Eklundshov, där festen skulle starta när brudparet anlände.

Alla detaljer på festen, inbjudningar, program, i kyrkan, ja överallt, var planerade in i minsta detalj. De hade gjort det så otroligt fint! 

Det blev en härlig och kärleksfull fest i chokladens tecken. Till och med en chokladfontän stod uppdukad på ett bord tillsammans med massor av godsaker att doppa!

Det var en otroligt fin dag att minnas. Tack Michele och Andreas, för att just jag fick äran att se till att ni kommer minnas allt ännu tydligare.