ÅSA & ULF 100807

En lite regnig men fin augustilördag träffade jag Åsa och Ulf vid Björklinge kyrka. Där skulle de, efter jag tagit deras porträttfoton, vigas.

Duggregnet kom och gick om vartannat. Så ibland var paraplyet framme, och då och då kunde det mysiga och fina brudparet slippa regnskyddet ovanför huvudena.

Vi fotade intill kyrkan och vid ett härligt fält precis intill. Och mot slutet kom Ulfs söner och deras gemensamma son för att också vara med på ett gäng foton. 

De var alla så avslappnade och duktiga på att följa mina ideér om posningar jag ville de skulle göra. De gjorde mitt arbete bra mycket enklare, alla fem. Och Bosse och Isa, bestman och tärna, hjälpte till så fint och fick även de förevigas tillsammans med Åsa och Ulf.

Tack för en kul och mysig stund tillsammans med er!