ANNA & SIMON 100703

Dagen började på HairTeam, där Annas fantastiska frisyr utformades medans jag förevigade det hela. Sedan begav vi oss vidare till MakeUpStore för sminkning, och därefter var det tid för Anna och Simon att klä på sig sina vackra kläder.

Vi hann ta några porträttbilder innan vigseln, som ägde rum i Helga Trefaldighet, och fortsatte även efter de var nygifta, och deras nära och kära fått kramas lite med dem och gratulerat.

I kyrkan sjöngs tre låtar, vara ena var Beyonces "Halo". Mycket mycket vackert, och tårar rann nerför många kinder. Näsdukar kom väl till pass kan jag lova. Och deras lilla dotter Isabelle var så söt i sin fina klänning.

Solen gassade på rejält denna dag, och ibland kändes det som om vi alla skulle smälta bort.

Som sagt hade vi tid för mycket fotografering av nyvigda. Nu hade även nervositeten släppt en aning, och de visste ju att festen började närma sig. Men vi hann med många olika platser och poser. Bland annat tog vi foton på Stora Torget och gågatan, samt massa roliga och häftiga platser på vägen mot Festvåningen på Hotell Linné, där det sen skulle festas och dansas och skålas.

Det var en mycket fin fest, med härliga tal, mycket god mat och massor av dansande. Live-bandet öste på, och partygästerna öste på ännu mer.

Det var kortfattat en alldeles underbar och otroligt minnesvärd dag, tillsammans med fantastiska Anna och Simon.