LINNEA & HENRIK 100619

Linnea och Henrik gifte sig i Domkyrkan en härlig juniförmiddag. Samma dag som Kronpinsessan Viktoria hade sitt bröllop. Därefter hade familjen picknick i parken intill Gustavianum, och då de var färdiga kom jag dit för att fotografera dem. När deras döttrar började bli trötta gick jag och brudparet vidare, runt på ett gäng platser i centrala Uppsala. Det var otroligt skönt att för en gångs skull inte ha minsta tidspress. Vi hade inga tider att passa alls. De var redan vigda, och de hade ingen fest med väntande gäster att rusa iväg till. De skulle istället åka iväg till Stockholm och äta samt bo på hotell, framåt kvällen.

Vi kunde i lugn och ro traska runt till många olika ställen, där vi kände för att fotografera, och avsluta på stationen innan det bar av till huvudstaden för det lyckliga paret.

Henrik var riktigt "James Bond'ig", och Linnea hade härlig klänning med två olika färger på bandet som satt knytet runt livet. Dessa två bytte vi mellan under fotograferingens gång. Startade med vitt, och gick sen över till svart.

Det blev som vanligt en härlig dag, men extra skönt utan stress, och med chans att fotografera massor och på många ställen. Det var självfallet en fantastisk stund att få dela med glada och kanon-goa Linnea och Henrik!