KARIN & SARMA 100523

 

Jag hade sett fram emot denna bröllopsfotografering. Visste att det skulle komma en massa gäster från bland annat Indien och Ryssland. Och på fika-mötet klickade det fint med Karin. Sarma kunde jag inte träffa förrän några få dagar innan bröllopet, då han landade i Sverige. Och jag kände direkt att det skulle bli en kanonrolig söndag.

Tyvärr ösregnade det titt som tätt. Men vi gjorde det bästa av situationen, och lyckades få massa sköna och fina foton. Karin och Sarma lät inte vädret hindra dem eller deras humör, utan de skrattade, sjöng och spexade. Jag hade en jätterolig fotografering, och mycket tid på mig.

Själva cermonin var den härligaste jag varit på! Massor av gäster som minglade, hade trevligt och umgicks för fullt innan brudparet anlände. Man fick en varm känsla direkt, och förstod att resterande del av vigseln skulle fortsätta i den andan. Jag blev mycket förväntansfull.

Karin och Sarma hade tre marsalker, tre tärnor, och sex brudnäbbar. Och den sista brudnäbben som kom in gick så fint med buketten i ett stadigt grepp och tungan rätt i munnen. Med fast beslutsamhet i stegen, men inte för snabbt så hon skulle snubbla. Det var en härlig syn!

Hela vigselakten var det fin och lycklig stämning i. Alla var med och levde sig in i, och sjöng med i lovsångerna. Och nattvarden, ljuständningen och löftena var mycket mycket vackra.

Det var en fatastisk dag, och jag kommer inte glömma den i första stund kan jag lova.

Det är alltid en stor ära att vara bröllopsfotograf och bli utvald till detta. Tack Karin och Sarma, för att jag fick vara med och föreviga just er dag.