JENNY & JOCKE 100417

 

Jenny och Jocke är stamkunder i min fotobutik, så det kändes lite som om jag redan kände dem.

Vi slapp regnet och haglet som kom senare till kvällningen, och hade lagom aprilväder utan otrevliga överraskningar. Lite molnigt och riktigt okej väder för att fotografering.

De var som vanligt så glada och varma under fotograferingen. Precis som jag tycker mig ha fått uppfattningen av hur de är. De skrattade och myste hela tiden. Jenny var så förtjusande söt, och Jocke så väldigt stilig i sina kläder. De hade en riktigt kul stund, och självklart jag också.

Ringarna knöts fast på en liten kudde inuti en korg, och deras lilla dotter skulle bära den i kyrkan. Korgen gick i lila, vilket även blommorna gjorde. Men en blå blomma, för lycka, fanns det i Jennys bukett, vilket jag tycker var väldigt sött och mysigt.