HANNA & ANDERS 100220

 

En lång och fantastisk heldag blev det tillsammans med Hanna och Anders, och deras nära och kära förstås. Samt med deras lilla dotter förstås, som låg i tryggt förvar inuti Hannas mage.

Vi började med fotograferingen när Hanna fick håret och sminkningen gjord, och fortsatte därefter ut i snöovädret till Gamlis, där vigseln ägde rum.

När de äntligen var gifta, så skulle vi ta lite foton ute intill Gamla Uppsala högar. Men efter ungefär fyra minuter i snöblåsten och kylan gav vi upp, och hoppade in i bilen för att tina upp oss en aning.

Vi hoppade över alla roliga utomhusställen vi tänkt åka runt på, och begav oss istället endast till Uppsala Konsert och Kongress.

Men där fick vi massor av mysiga foton på vackra Hanna och Anders, så det blev en riktigt lyckad fotografering trots mängderna snö och kyla som omgav oss. Och trots trafikkaoset som rådde.

Sen bar det av till Eklundshof för att börja bröllopsfesten. En otroligt fin kväll, som osade kärlek från början till slut, blev det.

Det var en ära och lycka att få vara Hanna och Anders fotograf hela dagen, och dela den med dem och alla som firade deras djupa kärlek.