LISETTE & ROFFE 090919

 

Äntligen fick jag fotografera ett brudpar vid Gimo Herrgård! Hade hoppats att det var något par som skulle vilja ta sina porträttbilder i den miljön, ända sedan jag hade en häftig underklädesfotografering i orangeriet där.

Och hur mysiga var inte Lisette och Roffe då. Vi hade verkligen en jätterolig fotografering, med massor av tid till att fotografera här och var och på lite olika platser. Och Lisette och Roffe sa att de var glada att ha valt att ha fotograferingen inna vigseln, eftersom de blev avslappnade av mitt fotograferande och alla upptåg med mig, så de inte var nervösa inför och tänkte på vigseln.

Det bar sedan av till Börstil Kyrka för att viga det väldigt kärleksfulla och söta brudparet. Kyrkan var ljus och fin, och när paret kom ut på kyrktrappen kastade gästerna pärlsocker på dem.

Det blev en otroligt lyckad dag, och jag fick höra att den hade fortsatt lika underbart.