Joanna och Nicklas 080802

När några av ens närmaste vänner gifter sig, och stora delar av ens vänskapskrets är med på bröllopet, känns det obeskrivligt speciellt. Att vara med mitt i alltihop som fotografen som förevigar varenda stund.

Förberedelserna började inne i stan med hårfixande och fortsatte i Östervåla, där vigseln sedan ägde rum. 

Tårarna rann även rejält även på mig, speciellt medan Eléne sjöng, och jag tyckte det kändes skönt att ha en kamera att gömma mina fuktiga kinder och mig bakom.

Rosblad kastades på mina fina vänner, och sen var det dags för porträtten. Tyvärr regnade det, men med hjälp av paraplyer,  reflektor och blixt såg det åtminstonde ut som om solen sken och fåglarna kvittrade.

Sen var det dags för en rejäl och kul fest på Skarholmen, fram tills det började ljusna igen.

Lyckades till och med ta mod till mig och klämma in ett tal inför de hundra gästerna.