Maria och Samuel, och Alexandra 170930

Fanatastiska Maria och Samuel! Deras historia om hur de träffades, deras kärlek till varandra, och till deras fina lilla Alexandra! Det bara bubblar av liv och kärlek från dessa två. De sprudlar av värme och glädje, och smittar av sig till alla runt om. Man kan inte annat än att fyllas av energi och värme när man är i deras närhet. 

Vi tog första-blicken-bilderna på bron där de träffaades för allra första gången, där de kysstes första gången, och deras kärlekshistoria hade sin början. Det var så känslosamt och vackert, och porträttfotograferingen fortsatte i samma anda. Och känslorna svämmade ännu mer när deras dotter Alexandra mötte upp mot slutet av fotograferingen, innan det var dags för dop och vigsel i Domkyrkan.

Dagen fortsatte självklart lika känslomässigt och vackert under dopet och under vigseln, medan de var omgivna av nära och kära. En väldigt fin ceremoni. Efter alla kramar och gratulationer på kyrktrappen var det dags för gästerna att bussas vidare till festen, medan jag och Maria och Samuel tog lite fler porträttbilder innan de tog sig till festen och mötte upp alla, och fortsatte sin underbara dag.

Tack härliga Maria och Samuel, för att jag fick vara en så stor del av er dag. Och för att ni är så underbara. Fortsätt vara så. Ni är magiska tillsammans <3

Åsa och Cristian 170902

Åsa och Cristians bröllopsdag var regnig, men fylld av kärlek, värme och var väldigt vacker. Vi tog skydd från regnet i Botan under porträttfotograferingen. De hade verkligen inga problem med att mysa och gosa framför min kamera. Kärleken bara sprutade ur dem. Och vigseln i Helga var mycket fin och varm. En riktigt underbar dag helt enkelt.

Jessica och Andreas 170812

Härliga Jessica och Andreas hade precis flyttat utomlands, men skulle gifta sig i Gamla Uppsala. Och jag fick äran att fotografera deras porträtt, vigsel och sedan skålen och minglet på Borgen.

Det blev en mycket lugn och mysig fotografering bland de mäktiga högarna i Gamlis, och därefter en fin ceremoni när kära Jessica och Andreas sa ja till varandra. Och festligheterna fortsatte i samma anda. Avslappnat och fullt av kärlek <3

Mikaela och Martin 170805

Vissa brudpar blir man liksom lite extra förälskade i. Mikaela och Martin är ett sådant par. Det bara klickar direkt på mötet innan, och det känns mer som det är ens vänner man ska fotografera. 

Vi hade inte vädret med oss dessvärre. Så efter en ljuvlig vigsel i Funbo kyrka så begav vi oss till Botaniska efter lite fotograferande runt kyrkan med paraplyer i högsta hugg, så vi skulle kunna vara lite mer under tak. Och de skulle ändå fortsätta festen inne i Uppsala efter vi fotograferat färdigt.

Tack fina Mikaela och Martin för att jag fick äran att vara en så stor del av er dag. Ni är underbara tillsammans <3