Abir och Rafat 170422

Jag fotograferade porträtt av Abir och Rafat, och sedan deras härliga bröllopsfest till och med första dansen. Det var en underbar dag med massor av kärlek, dans och värme, även om temperaturen utomhus inte var så hög i april. 

Pascalina och Lars 170408

En fin lördag i april fotograferade jag Pascalina och Lars i Botaniska trädgården innan deras vigsel i Helga Trefaldighet. En fin och stämningsfull vigsel med de allra närmsta.

Det var lite kyligt, men de var tappra, och värmde varandra med både kroppsvärme och kärlek <3

The girl with a million faces

När jag fotograferar barn får man ofta många härliga foton levererade, eftersom barn vanligtvis är fulla av utryck och härliga miner. Det brukar hända grejer när man fotograferar barn. Och det brukar bjudas på annat än bara glädje under fotograferingen. Även den allvarliga, förvånade, finurliga, bestämda eller ledsna minen kan också vara ett fint minne på sina barn.

Lilla Alissa var i min studio första gången i sin mammas mage. När hon och hennes föräldrar kom för en familjefotografering för ett tag sedan bjöds det på en extraordinär variation av ansiktsuttryck. Här kommer ett smakprov på dem.

2016, favoriter bland porträtt, företag och tillställningar

Här kommer några foton jag valt ut från alla fotograferingar under 2016 som varit porträttfotograferingar, företagsfotograferingar, eller någon slags tillställning. Hade med lite dop och liknande i ett tidigare blogginlägg, men här kommer lite annat.