Janina och Adam 190112

Magiska Janina och Adam hade ett fantastiskt vinterbröllop i början av januari. Det blev en jättehärlig porträttfotografering innan vigseln skulle äga rum i Helga Trefaldighets kyrka. Det var kallt, men Janina och Adam bet ihop i kylan och värmde varandra. Och bara strålade och osade kärlek framför min kamera. Efter en jättefin vigsel, så välkomnades de nygifta ut ur kyrkan av gäster med tomtebloss i händerna. Och sen blev det massor med kramar innan de skulle bege sig med häst och vagn, upptill Slottet där de skulle fortsätta sin bröllopsfest.

Tack underbara ni, för att jag fick vara en del av er dag. Ni är helt underbara, Janina och Adam <3

Paisley och Howard 180922

Howard och Paisley är ett supermysigt par från Hongkong, som skulle viga sig i Sverige i september i år. Så de och deras närmsta familj begav sig till Uppsala, där Paisley pluggat tidigare, för att säga ja till varandra i Domkyrkan.

Det blev en helt fantastiskt rolig och kärleksfull fotografering, med massor av passion och kärlek mellan brudparet. De var otroligt duktig på att gosa och mysa framför min kamera, och jag var så glad att vi hade bra med tid för porträtten så vi kunde bege oss till många olika unika Uppsala-platser. Ceremonien blev varm och fin även den med deras fina nära och kära.

Thank you so much, Paisley and Howard, for choosing me as your wedding photographer. It was a true honor, and a wonderful time with you guys <3

Annelie och Joachim 180915

I Trädkyrkan i Berthåga skulle Annelie och Joachim säga ja till varandra med de allra närmsta vid deras sida. Men först hade vi en fantastiskt avslappnad och mysig fotografering i närheten. Sådana vackra miljöer, och sådant härligt par. Vigseln blev väldigt vacker och stämningsfull, och vi hade perfekt väder hela tiden.

Otroligt fin bukett från Centrumblommor i Storvreta.

Johanna och Christoffer 180906

En vacker höstdag gifte sig Johanna och Christoffer i Danmarks kyrka, och innan dess tog jag massor av fotoan av dem och deras brudfölje ute i fina Danmark. Startade fotograferingen med en känslosam First-Look. Sen under fotograferingen fick vi till och med sällskap en ett gäng med söta kossor som tittade nyfiket på oss och undrade vad vi sysslade med.