Några favoriter från barn- och familjefotograferingar utomhus/lifestyle 2016

Här kommer några av mina favoritfoton under 2016, från mina barn- och familjefotograferingar utomhus eller lifestyle.

Mina favoriter under 2016, från porträtt, events, företag, och barn- och familjefotograferingar i studion kommer senare :)

Helen och Jonas, förlovning

När jag och min Jens var i Mexico i januari 2016 och gifte oss på en vacker strand, så förlovade sig min bästa vän och hennes sambo. Så då fick jag lite extra användning av min kamerautrustning, och tog deras förlovningsbilder. <3

Karolina och Leif 161029

En väldigt vacker höstdag, vid Noors slott, sa Karolina och Leif ja till varandra, med endast de allra närmsta vid sin sida. Ett litet, men mycket fint och känslosamt bröllop.

Det var väldigt kallt, men vi hann ta många foton i det vackra ljuset i den fina miljön som är där runt slottet, innan Karolina började frysa och hacka tänder alltför mycket.

Det blev en mycket härlig och stillsam fotografering, och en riktigt fin vigsel.

Jenny och Johan 160917

Vilka mysiga människor! Jenny och Johan är två riktigt roliga personer, och jätteglada och varma. Jag bodde granne med Jenny när jag var väldigt väldigt liten, så vi lekte tillsammans när vi var små barn. Så det var riktigt roligt att få träffa henne igen, och se vilken underbar person hon är. Och vad fina och goa Jenny och Johan är tillsammans, och deras härliga barn!

De gifte sig i Sollentuna kyrka, och vi tog porträtten vid otroligt vackra Edviks Slott innan det var dags att bli man och fru. Det blev en superrolig och mysig fotografering.

Tack härliga Jenny och Johan, för att jag fick vara en del av er underbara dag. Ni är helt otroliga tillsammans <3