Helen och Jonas, förlovning

När jag och min Jens var i Mexico i januari 2016 och gifte oss på en vacker strand, så förlovade sig min bästa vän och hennes sambo. Så då fick jag lite extra användning av min kamerautrustning, och tog deras förlovningsbilder. <3

Karolina och Leif 161029

En väldigt vacker höstdag, vid Noors slott, sa Karolina och Leif ja till varandra, med endast de allra närmsta vid sin sida. Ett litet, men mycket fint och känslosamt bröllop.

Det var väldigt kallt, men vi hann ta många foton i det vackra ljuset i den fina miljön som är där runt slottet, innan Karolina började frysa och hacka tänder alltför mycket.

Det blev en mycket härlig och stillsam fotografering, och en riktigt fin vigsel.

Jenny och Johan 160917

Vilka mysiga människor! Jenny och Johan är två riktigt roliga personer, och jätteglada och varma. Jag bodde granne med Jenny när jag var väldigt väldigt liten, så vi lekte tillsammans när vi var små barn. Så det var riktigt roligt att få träffa henne igen, och se vilken underbar person hon är. Och vad fina och goa Jenny och Johan är tillsammans, och deras härliga barn!

De gifte sig i Sollentuna kyrka, och vi tog porträtten vid otroligt vackra Edviks Slott innan det var dags att bli man och fru. Det blev en superrolig och mysig fotografering.

Tack härliga Jenny och Johan, för att jag fick vara en del av er underbara dag. Ni är helt otroliga tillsammans <3

Erika och Thor 160910

Erika och Thor är väldigt lättsamma, glada och varma människor. Och det var en fröjd att fotografera dem på deras dag. Vi sågs i Gamla Uppsala, och hade en fantastisk plats att fotografera det superkära paret som det bara bubblade om!  

De gjorde det väldigt lätt för mig, när de riktigt gick in i varandras närvaro och all förväntan inför deras stundande vigsel. De myste, och gosade och sprudlade av kärlek, och följde mina instruktioner otroligt bra, och riktigt njöt av stunden. 

Tack härliga Erika och Thor, för en otroligt härlig porträttfotografering. Ni är galet fina tillsammans!!!