2016, favoriter bland porträtt, företag och tillställningar

Här kommer några foton jag valt ut från alla fotograferingar under 2016 som varit porträttfotograferingar, företagsfotograferingar, eller någon slags tillställning. Hade med lite dop och liknande i ett tidigare blogginlägg, men här kommer lite annat.

2016, några tillbakablickar, familjefotograferingar

När jag sitter och tittar igenom 2016 års alla familjefotograferingar för att hitta ut mina favoriter, så märker jag att det var så väldigt många härliga möten med mysiga människor. Och just det här gänget favvisar jag valt ut gillar jag lite extra av olika anledningar. För att det är en ögonblicksbild, för att den förmedlar glädje eller någon annan känsla, eller för att själva fotograferingen var rolig. Så här kommer ett litet litet axplock av några av de foton från familjefotograferingar, främst studio eftersom jag redan bloggat om lifestyle och en del utomhusfotograferingar , som jag fastnade lite extra för.

Några favoriter från barn- och familjefotograferingar utomhus/lifestyle 2016

Här kommer några av mina favoritfoton under 2016, från mina barn- och familjefotograferingar utomhus eller lifestyle.

Mina favoriter under 2016, från porträtt, events, företag, och barn- och familjefotograferingar i studion kommer senare :)

Helen och Jonas, förlovning

När jag och min Jens var i Mexico i januari 2016 och gifte oss på en vacker strand, så förlovade sig min bästa vän och hennes sambo. Så då fick jag lite extra användning av min kamerautrustning, och tog deras förlovningsbilder. <3